14 Ağustos 2010 Cumartesi

KREMALI CİPSLİ TAVUK



Malzemeler
10 adet tavuk bonfile
1 çay bardağı soya sosu
1 çorba kasesi cips
1 kutu krema
Yapılışı
Tavuk etlerini soya sosuna bulayıp 30 dakika dinlendirin. Fırın kabına tavuk etlerini dizin. Üzerine kremayı gezdirin. Cipsleri elinizle kırıp tavukların üzerini kaplayın. Sıcak fırında tavuklar kızarıncaya kadar pişirin.

4 yorum:

  1. bunu ciciannem yapıyor çok güzel oluyor. sen de görünce canım çekti şimdi:)
    ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. buna benzer bir tarifi cips yerine sade mısır gevreği ile yapmıştım sonuç gayet başarılıydı. bir de bun u deneyeyim bati kim bilir belki bu püf noktası daha kuvvetli bir lezzet bırakır. sağolasın bu güzel tarifleri bizlerle paylaştığın için=)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık çok güzel görünüyor zaten tavuk budu ve krema girince diyecek bir şey yok yalnız merak ettim cipsler zaten çok gevrek fırına girince yumuşuyormu yoksa dahadamı gevrekleşiyor denemek istiyorumda

    YanıtlaSil
  4. Cipsler çok gevrek olmuyor, çok yumuşakta olmuyor. Orta bir kıtırlık ve yumuşaklık oluyor.

    YanıtlaSil