23 Kasım 2010 Salı

TAGLİATELLE



Malzemeler
6 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
alabildiği kadar un
Yapılışı
Yumurtaları kırıp tuzla çırpın. Ununu ekleyip sertçe bir hamur yapın. 20 dakika bekletin. Merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açın. 1 saat kadar bekletin. Rulo şeklinde sarın. Keskin bir bıçakla kesin. Şeritleri ayırıp kurumasını bekleyin.

4 yorum:

  1. Ellerine sağlı.Evde yapılmış makarna gibisi yok

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık, ev yapımı mis gibi:)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ama zahmetli ,ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Sonra afiyetle yiyin. Kilolarınıza kilo katın. Her güzel şey kilo aldırmak zorunda mıııı :(

    YanıtlaSil