13 Şubat 2011 Pazar

KÜP KEK PASTA



Malzemeler
kakaolu hazır kek
1 paket çilekli puding
2 poşet sade kremşanti
1 paket çikolata sosu
4,5 su bardağı süt
ayrıca
1 paket (200 ml) kakaolu süt
hindistan cevizi
frambuazlı çikolata
Yapılışı
Keki küpler halinde doğrayın. Kakaolu sütle kekleri biraz ıslatın. Yarısını borcama yayın. Çilekli pudingi 3 su bardağı sütle pişirin. 2 poşet kremşantiyi 1,5 su bardağı soğuk sütle çırpın. İyice soğuyan pudinge kremşantiyi katıp yavaşca karıştırın. Küp keklerin üzerine yarısını dökün. Kalan kekleri pudingin üzerine yayın. En son kalan pudingi döküp yayın. Çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayın. Biraz ılındıktan sonra küp kek pastanın üzerine dökün. Buzdolabına koyun. Servis yapacağınız zaman üzerine hindistan cevizi serpin.

8 yorum:

  1. Mübarek Mevlid kandilinizi kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  2. pasta süper olmus
    ellerine saglik

    Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...
    sevim

    YanıtlaSil
  3. Mevlüt kandilinizi kutlar hayırla vesile olmasını Yüce Allahtan dilerim....

    YanıtlaSil
  4. Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun inşaAllah....

    YanıtlaSil
  5. Allahın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

    Yıpranmış ve Katılaşmış Gönülleri Rahmet Meltemiyle Yeşerten Eşsiz Peygamberin Doğum Günü Olan Mevlit Kandilinizi En Içten Dileklerimle Tebrik Ederim.

    YanıtlaSil
  6. Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

    YanıtlaSil
  7. Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul kandilin mübarek olsun.En içten sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık canım hayırlı kandiller sağlıkla kal..

    YanıtlaSil