2 Kasım 2010 Salı

KOSTÜMLÜ TAVUK



Malzemeler
6 adet tavuk baget
6 adet milföy
1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı
Tavuk bagetlerini tuzlu suda haşlayın. Soğuyan bagetlerin derisini soyun. Yumuşamış milföyleri elinizle hafifçe açın. Tavukları yerleştirip sarın. Katlama yeri alta gelicek şekilde yağlanmış tepsiye yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün. Kızgın fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

10 yorum:

  1. Mmm,harika bir kostüm:)
    Ellerinize sağlık,kalbi selamlarımla

    YanıtlaSil
  2. eminim harika bir lezzettir ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Çok çıtır olmuşlar,bir tavuksever olarak en kısa zamanda denemek istiyorum..Ellerine sağlık..sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Süper bir sunum olmnuş canım, ellerine sağlık:).
    Sevgiler..
    aslı

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık harika görünüyor olsada yesem

    YanıtlaSil
  6. Taze Naneciğim adı çok hoşuma gitti.Değişik bir tarif.Ellerine sağlık.
    Afiyetler olsun...

    YanıtlaSil
  7. Cok sirin olmuslar ellerine saglik canim.

    YanıtlaSil
  8. :))) Bu fıstık gibi tavuğu yerken kostümünü çıkartıcaz ya hanii, o geldi aklıma :D

    Çok beğendim yalnız bu tarifi. Ellerine sağlık. :)

    YanıtlaSil
  9. sunumu cok hos olmus canim.. bu tarifi daha öncede görmüsdüm cok begenmisdim.. bende Insallah kiza zamanda denerim..ellerine saglik canim yiyenlerede afiyet bal seker olsun :D kocamans sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  10. Görünüm çok güzel olmuş ellerinize sağlık.İsmide çok uymuş gerçekten:)

    YanıtlaSil