10 Ocak 2013 Perşembe

PEYNİRLİ KATMER





Malzemeler
3 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
alabildiği kadar ılık su
yağlamak için
sıvıyağ
içi için
tulum peyniri
maydanoz
Yapılışı
Un, su ve tuz ile kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın. Ceviz büyüklüğünde toplara ayırın. Açabildiğince ince açın. 1 çorba kaşığı kadar sıvıyağ gezdirin. Maydanozla karıştırdığınız peynirden serpip rulo yapıp gül şekli verin. Hafifçe merdaneyle açın. Az yağla yağladığınız teflon tavada pişirin.

5 yorum:

  1. elinize sağlık lezzetli görünüyor

    YanıtlaSil
  2. Canim ellerine saglik afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  3. şimdi bir de karnım aç ki sorma
    keşke olsa da yeseydim şuracıkta
    eline sağlık

    YanıtlaSil
  4. Canim ellerine saglik afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  5. Ayyy eşim görmesinnn:))) ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil