23 Mayıs 2009 Cumartesi

KÖY PİZZASI



Malzemeler
2 dilim trabzon ekmeği
10 dilim salam
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 çorba kaşığı acı sos
2 tane domates
Yapılışı
Ekmelerin üzerine acı sos sürün. Salamları dizin. Üzerine domatesleri dilimleyip dizin. En üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Sıcak fırında kaşarlar eriyinceye kadar pişirin.

10 yorum:

  1. ooooo super gorunuyor masallah ellerınıze saglık

    YanıtlaSil
  2. trabzon ekmeğinden yapman çok iyi fikir. ismini de beğendim:)

    YanıtlaSil
  3. SABAH KAHVALTILARINDA SÜPER OLUYOR..bİZ DE YAPARDIK :)

    YanıtlaSil
  4. kahvaltıya pek yakışır bir tarif.ellerine saglık canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. OOff Taze Nane süper görünüyor.Ellerine sağlık...Ne güzel yenirdi o şimdi...

    YanıtlaSil
  6. Ben bunu normal kepekli yada tost ekmeğiyle yapıyorum..
    Eminim köy ekmeğiyle daha lezzetlidir..
    Ellerine sağlık canım mutlu hafta sonları:)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel hem pratik hem lezzetli:)Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  8. of of o Trabzon ekmeğin ne güzel yenirr:)

    Pizza da çok pratik ve nefes olmuş,

    ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  9. Bunu denemek lazım.Çokda pratik ellerin dert görmesin.
    İyi geceler

    YanıtlaSil
  10. Pazar kahvaltıları için ideal.Yarın denerim artık,çok güzel görünüyor,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil