6 Eylül 2009 Pazar

HEPSİ BİZİM BAHÇEDEN 8

Bahçemizden en son kareleri sizlerle paylaşıyorum.

Kokulu üzüm


Sarı domates



Kekik

Bahçemizde ufak bir yerde kekik ekili. Dağ kekiğini yıkayıp serip kurutuyoruz, elekten geçirip kullanıyoruz. Tohumunu biz ekmedik bahçeden kendiliğinden çıktı.











Kış armutu




Nar







Muşmula








Yaz armutu




İncir








Elma





 
 
Ayva
 
 


 

12 yorum:

  1. Arkadaşlar bende bir kaç kelime yazmadan duramıcam.
    http://ezonunannesi.blogcu.com/ kendince hırsızlığını makul gösterecek bir açıklama yapmış. Ben halen kendisine çok kızgınım. Bıraksında güzel tarifleri yapan kişiler kendi sitelerinde ziyaret edilsin. Böyle bir saçmalık hiç duymadım.
    Yorum yazmak istedim ama birde yorumlara kapatmış. Herkesten tarif almış, çok meraklıysa güzel tarifleri bir arada tutmak istiyorsa tariflerden bir dosya oluştursun. Kendi bilgisayarında saklasın.
    Devam edicekmi bu saçmalığa hiç bilmiyorum herkesten özürde dilemiş. Ben özürünü kabul etmiyorum. O bloğuda kaldırsın istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Özür yazısını okudum bahsettiğiniz blogun hamarat kardeşim. Ben de blogumda hep başkalarından aldığım, denediğim ve beğendiğim tarifleri yayınlıyorum, fakat link vermeye dikkat etmeye çalışıyorum. Hatta tarifler üzerinde değişiklik de çok yaptım, tecrübelerime dayanarak. Yalnız şu da var, bazen link verdiğim sitenin aslında tarifin asıl sahibi olmadığına da şahid oldum bir kaç kez. Biz yine de hüsn-ü zan edelim derim. "Link vermeyi bilmiyorum" demiş çünkü, olabilir, herkes herşeyi bilemeyebilir.

    Hayırlı iftarlar hamarat hanım kardeşim..

    YanıtlaSil
  3. merhabalar canım yorumun için teşekkürler yazılarımı okuduğuna sevdim.Maşşalah sizin bahçede de yok yok Allah iyi günlerde yemeyi nasip etsin nerelisiniz nerde yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu.şimdiden afyet olsuniyi günler

    YanıtlaSil
  4. Canım ne güzelmiş bahçeniz.Bayıldım resmen.Ben de o kadar çok istiyorum ki bir bahçem olmasını...

    YanıtlaSil
  5. Çok ilginç.Şaşkınım doğrusu!
    Hayırlı sabahlar...

    YanıtlaSil
  6. Canım kapadı sanırm ulaşamadım.Gerçekten böyle bir şey yapıyorsa çok ayıp.

    YanıtlaSil
  7. ama ben çok kıskandım bahçenizi.. emeğinize sağlık, toprak emek ister neticede...

    şanslısınız böyle bir bahçeniz olduğu için..

    YanıtlaSil
  8. Kokulu üzüm bizim bahçedede var naneciğim..Bahçıvan toplayıp verir bizede..Hatta cumartesi gübü bir poşet verdi bile..Muşmula ve incirlere bayıldım..Sizin bahçe nerede?Daha doğrusu nerede ikamet ediyorsunuz?

    Kocaman öpüyorum ve keyifli günlerde tüketin bahçe mahsullerini
    diyorum..


    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  9. BEN BAYILIYORUM BU BAHÇENİN GÖRÜNTÜLERİNE BAKTIKÇA İÇİM AÇILIYOR.

    YanıtlaSil
  10. muhteşem görüntüler çok seviyorum böyle bahçeleri :))

    YanıtlaSil
  11. :)Neden bilmiyorum ama kanım size çok ısındı.Hakkınızda çok şey bilmiyorum ama çok sevdim sizi.Bahçeniz meyveler sebzeler çok güzel bizimde bahçemiz var ama biz köyde yaşıyoruz.profilinize baktım istanbuldasınız orada nasıl öle bir bahçe yapmışsınız.Daha çok merak ettim sizi,tanımak isterim doğrusu:)herşey gönlünüzce olsun.sevgilerle.

    YanıtlaSil
  12. ah ahh incirlerde gözüm kaldııı :)) çok güzel bir bahçe allahım banada nasip etsin amiinnnnn

    YanıtlaSil