17 Eylül 2009 Perşembe

TAZE KEKİKLİ PİRZOLA



Malzemeler
15 adet pirzola
1 çorba kaşığı tereyağ
5-6 dal taze kekik
3-4 adet domates
5-6 adet sivribiber
tuz
karabiber
Yapılışı
Pirzolaları tereyağında kızartın. Domateslerin kabuklarını soyup dörde bölün. Biberlerin çekirdeklerini çıkartıp ikiye bölün. Kızaran pirzolaların üzerine domatesleri, biberleri ve taze kekiği yerleştirin. Tuzunu ve karabiberini katın. Kısık ateşte 10-15 dakika pişirin.

8 yorum:

  1. canım blogspota pazartesinden bu yana girmek resmen bir işkence idi şükür girdim nasılsın ellerine saglık yine süpper olmuş
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Pirzola ve üstüne enfes komposto canım ellerine sağlık harikalar.Ko
    caman öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. kompostonda pirzolanda nefis görünüyor taze kekik bir başka olur cok severim
    ama böğürtlen kompostosunu hiç tatmadım merak ettim doğrusu...

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık bu blog nefis

    YanıtlaSil
  5. Ellerine saglik canim pirzolalar harika gorunuyor,hayirli iftarlar...

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık arkadaşım kekik kokusu sayfama kadar geldi iyi akşamlar canım..

    YanıtlaSil
  7. Ohh miss gibi kekik kokulu pirzola daha ne olsun yanında birde pilav nasıl güzel yerim ben onu:)
    ellerine sağlık arkadaşım:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil