18 Eylül 2008 Perşembe

LİMONLU BİSKÜVİ



Malzemeler
150 gr yumuşamış margarin
1 limon kabuğu rendesi
1 limon suyu
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı fındık içi
alabildiği kadar un
Yapılışı
Tüm malzemeyi karıştırıp kulak memesi hamurundan biraz daha sert bir hamur hazırlayın. Hamura şekil verip çatalla üzerine çizik atın. Tepsiye dizin. 180 derecede hafif rengi değişinceye kadar pişirin.

6 yorum:

  1. Naneciğim bisküviler harika olmuş,ben bi daha okudum tarifi sanki ballı gibi duruyolar,öle parlak bir görüntüsü olmuş.ellerine sağlık canım.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. ELLERİNE SAĞLIK CANIM GÖRÜNTÜ ÇOK GÜZEL SEVGİLER

    YanıtlaSil
  3. limonlu tatları severim ellerine sağlık çayla ne güzel gider
    sevgiylekal

    YanıtlaSil
  4. MERHABA NAZİK ZİYARETİNİZE TEŞEKKÜRLER TARİFLERİNİZ HARİKA SIK SIK GELİRİM ARTIK SELMALAE ELLERİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık arkadaşım eminim güzeldir limon aromalı hamur işlerine bayılırım.
    iyi sahurlar

    YanıtlaSil
  6. limonlu tatlara bayılırım. mutlaka denemeli diyorum.elinize sağlık.

    YanıtlaSil