19 Eylül 2008 Cuma

PAÇANGA



Malzemeler
3 adet yufka
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
5-6 dilim pastırma
1 adet domates
3-4 adet sivri ve kırmızı biber
tuz
kızartmak için sıvıyağ
Yapılışı
Domatesleri küp küp doğrayın. Sivribiberleri ve pastırmayı ince kıyın. Tüm malzemeleri karıştırın. Yufkayı dörde bölün. Üç yufkadan oniki parça elde edin. İç malzemeden koyup sigara böreği sarar gibi sarın. Uçlarını açılmasın diye suya batırın. Kızgın sıvıyağda kızartın.

4 yorum:

  1. elinize sağlık,,
    çok sevdiğimiz bir lezzettir..
    svglrrr

    YanıtlaSil
  2. paçangayı sucuklu seviyorum bennn:) pastırma yiyemiyorum nedense.
    ama börek enfes görünüyor canım,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. canım ellerıne saglık nefıs gorunuyor. iyi hafta sonları sevgılerımle..

    YanıtlaSil
  4. ELLERİNE SAĞLIK CANIM.
    ÇOK SEVERİM CANIM ÇEKTİ ŞİMDİ..

    YanıtlaSil