30 Haziran 2009 Salı

AÇMA PİZZASI



Malzemeler
6 adet açma
sosu için
1 yemek kaşığı salça
3-4 çorba kaşığı su
kekik
üzeri için
salam
sosis
sucuk
kaşar peyniri
Yapılışı
Açmaları ortadan enlemesine ikiye bölün. Salçalı sosu üzerlerine sürün. İstediğiniz malzemeyi üzerine yerleştirin. Sıcak fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirin.

4 yorum:

  1. ne kadar pratik canım ya geçen gün bloğunu sık kullananlara ekledim ve yayınladıklarını yapmaya başladım canım saol yardımların için:)

    YanıtlaSil
  2. çok iyi bir fikir canım.ellerine sağlık.nefis olmuşlar.sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Çok nefis görünüyor,ellerine sağlık...Ketçaplı pekde güzel olur...

    YanıtlaSil
  4. hmmm - ellerine saglik. Yine harika görünüyor. Sevgiler

    YanıtlaSil