Malzemeler
2 tane kabak
200 gr kıyma
1 yemek kaşığı sıvıyağ
2 tane soğan
1/2 demet dereotu
1 su bardağı rendelenmiş muratbey kaşar peyniri
tuz, karabiber
4 tane yufka
ayrıca
kızartmak için sıvıyağ
3 tane yumurta
1 çorba kasesi galeta unu
Yapılışı
Soğanları yemeklik doğrayıp sıvıyağda soteleyin. Kıymayı ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Kabakları rendeleyip fazla suyunu sıkın. Kabakları kıymaya ekleyip tuzunu ve karabiberini katıp 5 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp soğutun. Rendelenmiş kaşar peynirini ve dereotunu katın. Yufkaları dörde bölün. İç malzemeden koyup sarın. Önce yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın.