Malzemeler
1 paket yumuşak margarin
1 su bardağı pudra şekeri
2 tane yumurta
2 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
alabildiği kadar un
içi için
2 su bardağı hindistan cevizi
1 yumurta akı
yarım su bardağı pudra şekeri
ayrıca
1 paket bitter çikolata
1 paket beyaz çikolata
1 paket frambuazlı çikolata
file fındık
toz antep fıstığı
hindistan cevizi
Yapılışı
Hamuru için tüm malzemeyi karıştırıp kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın. İçi için tüm malzemeyi karıştırıp yoğurun. Gerekirse hindistan cevizi veya yumurta akı ekleyebilirsiniz. Hamurdan parçalar koparıp elinizle açın, içine hindistan cevizli karışımdan koyup elinizle yuvarlayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısınmış fırında pişirin. Bitter çikolata, beyaz çikolata ve frambuazlı çikolatayı benmari usulü eritin. Soğuyan kurabiyeleri çikolatalara batırın. Antep fıstığına, hindistan cevizine ve file fındığa batırın. Çikolataların donmasını için bir tepsiye dizin. 1 gün dinlendirirseniz daha lezzetli oluyor.