Malzemeler
1 kilo süt
8 çorba kaşığı irmik
1 su bardağı toz şeker
1 paket meyve sosu
1 paket kedi dili bisküvi
3-4 tane şeftali
top beyaz ve pembe çikolata
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz
Yapılışı
Kedi dili bisküvilerini kelepçeli kalıba yerleştirin. Sütü, irmiği ve toz şekeri karıştırıp muhallebi kıvamında pişirin. Yarısını kelepçeli kalıba boşaltın. Arasına ceviz ve tarçın serpin. Kalan irmiği üzerine dökün. Soğuyan irmik tatlısının üzerine kabukları soyulmuş şeftali dilimlerini dizin. Meyve sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayıp şeftalilerin üzerine gezdirin. Top beyaz ve pembe çikolata ile süsleyin. Buzdolabında 3-4 saat bekletin. Kelepçeli kalıptan çıkarıp servis tabağına alın.