Malzemeler4 tane yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı ince çekilmiş ceviz
1 su bardağı galeta unu
2 paket vanilya
1 tane kabartma tozu
ıslatmak için2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
üzeri için1 su bardağı süt
1 poşet krem şanti
1 kilo süt
1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker
yarım su bardağı nişasta
1 paket vanilya
YapılışıIslatmak için toz şekeri ve suyu kaynatıp soğutun. Yumurta ve toz şekeri kabarıncaya kadar çırpın. Sıvıyağ, hindistan cevizi, ceviz, galeta unu, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın. Büyük bir
dikdörtgen borcamı yağlayıp karışımı dökün, önceden ısınmış fırında pişirin. Kek biraz ılınınca dilimleyip şerbeti dökün. Krem şantiyi, 1 bardak sütle çırpın. Krema için, bütün malzemeyi karıştırıp krema kıvamında pişirin. Biraz soğuyunca çırpılmış krem şantiyi ekleyip tekrar mikserle çırpın ve kekin üzerine dökün. Soğuyunca üzerine bolca hindistan cevizi serpin.