Malzemeler
tabanı için
2 tane elma
150 gr kakaolu kek
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı krema
2 yemek kaşığı hazır çikolata sosu
irmik tatlısı için
7 yemek kaşığı irmik
7 yemek kaşığı toz şeker
1 litre süt
1 paket vanilya
üzeri için
toz antep fıstığı
frambuazlı damla çikolata
1 çay kaşığı hazır çikolata sosu
Yapılışı
Elmaları rendeleyin. Keki ufalayarak elmaya karıştırın. Pudra şekeri, vanilya, krema ve sosu ilave edip iyice karıştırın. Karışımı servis kuplarına paylaştırın. İrmik tatlısı için tüm malzemeyi bir tencerede sürekli karıştırarak kısık ateşte pişirin. Hafif ılınınca elmalı kek karışımlarının üzerine paylaştırın. Ilınınca buzdolabına alın. Bir saat bekletip üzerine toz antep fıstığı serpin, çikolata sosunu döküp damla çikolatayla süsleyin.