Kısa bir ara veriyorum. Tekrar geri dönücem.
Malzemeler
1 tane hazır kakaolu pandispanya
1 poşet çilekli kremşanti
1 çay bardağı süt
damla çikolata
80 gr bitter çikolata
1 su bardağı iri kıyılmış tuzsuz fıstık
dr oetker iki renkli glazür
antep fıstığı
Yapılışı
Kekin tabanını yarım çay bardağı şekerli limonlu suyla ıslatın. Kremşantiyi sütle çırpıp üzerine yayın. Damla çikolata serpin. Diğer kek tabanını üzerine kapatın. 80 gr bitter çikolatayı benmari usulü eritip pastanın kenarlarını kaplayıp iri kıyılmış tuzsuz fıstık serpin. İki rekli glazürü üzerindeki tarife göre hazırlayın. Pastanın üzerine dökün. Kenarlarından antep fıstığı geçin. 1 gece buzdolabında bekletin.