Malzemeler
2 su bardağı süt
1,5 su bardağı toz şeker
2 tane yumurta
2 tane vanilya
100 gr margarin
1,5 su bardağı toz şeker
2 tane yumurta
2 tane vanilya
100 gr margarin
3 paket pötübör bisküvi
3 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı damla çikolata
3 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı damla çikolata
üzeri için
50 gr bitter çikolata
50 gr sütlü çikolata
beyaz ve frambuazlı damla çikolata
çakıl taşı çikolata
rulo kat
toz antep fıstığı
muz
Yapılışı
Margarini eritip, soğutun. Kakao ve damla çikolata hariç, diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. Bisküvileride ekleyip yoğurun. Katı olursa biraz süt, cıvık olursa bisküvi ilave edin. Harcı ikiye bölün, yarısına kakao katın, diğer beyaz harca damla çikolata katıp elinizle yoğurun. Kalıbı streç film ile sarın. Alta beyazlı harcı yayıp elinizle düzeltin, muz dilimlerini dizip, üzerine kakaolu harcı yayın. Streç film ile üzerini kapatıp buzlukta 1 saat kadar bekletin. Buzluktan çıkarıp mozaik pastayı kalıptan çıkarın. Üzerine benmari usulü erittiğiniz bitter ve sütlü çikolatayı dökün. İstediğiniz gibi süsleyip buzdolabında 2-3 saat bekletip servis yapın.
Yapılışı
Margarini eritip, soğutun. Kakao ve damla çikolata hariç, diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. Bisküvileride ekleyip yoğurun. Katı olursa biraz süt, cıvık olursa bisküvi ilave edin. Harcı ikiye bölün, yarısına kakao katın, diğer beyaz harca damla çikolata katıp elinizle yoğurun. Kalıbı streç film ile sarın. Alta beyazlı harcı yayıp elinizle düzeltin, muz dilimlerini dizip, üzerine kakaolu harcı yayın. Streç film ile üzerini kapatıp buzlukta 1 saat kadar bekletin. Buzluktan çıkarıp mozaik pastayı kalıptan çıkarın. Üzerine benmari usulü erittiğiniz bitter ve sütlü çikolatayı dökün. İstediğiniz gibi süsleyip buzdolabında 2-3 saat bekletip servis yapın.