TAZENANE 2 YAŞINDA.
Blogumuzu açalı bugün tam 2 yıl oldu. Öncelikle bizi ziyaret eden herkese teşekkür etmek istiyorum. Yorumlarıyla bizi hiç yalnız bırakmayan bütün blogcu arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. En son teşekkürü de kız kardeşim Fatoş'a yapmak istiyorum. Blogu açma fikri onundu. İnşallah bundan sonra da sizlerle birlikte sağlıkla, nice yıllarda, güzel tariflerle blogumun devam etmesi dileğiyle.Malzemeler
2 poşet krem şanti
2 su bardağı süt
3 tane yumurta akı
1 fiske tuz
1 çay bardağı antep fıstığı
1 paket pötübör bisküvi
Yapılışı
Bisküviyi robotta un haline getirin. Yumurta akını bir fiske tuzla kar haline getirin. Krem şantiyi süt ile çırpın. Tüm malzemeleri karıştırıp streç film serdiğiniz kaba dökün. Bir gece buzlukta bekletin. Ters çevirip servis yapın.