Malzemeler
10 tane milföy hamuru
150 gr kıyma
1 adet domates4 adet sivribiber
3 adet kırmızı biber
2 adet soğan
yarım demet maydanoz
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
YapılışıSoğanı, sivri biberi ve kırmızı biberi robottan geçirin. Ufak doğranmış domatesi, ince kıyılmış maydanozu, kıymayı ve baharatları katıp harcı karıştırın. Yumuşayan milföylerin içine harcı paylaştırın. Milföylerin kenarlarından kıvırın, yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısınmış fırında pişirin.
Not: Bugünden itibaren tarifler 15 gün boyunda otomatik yayınlanacaktır. Yorumlarınızı daha sonra onaylayacağım.
ellerıne sağlık canım nefıs olmuştur
YanıtlaSilnefis görünüyor:))
YanıtlaSilkuzucuklara okul dönüşü güzel bir sürpriz olur mini lahmacunlarla:)
ellerinize sağlık...
guzel gorunuyor eline saglik canim
YanıtlaSilçıtır çıtır harika görünüyor valla..ellerinize sağlk:)
YanıtlaSilEllerine sağlık güzel görünüyor. Merak ettim. Milföyler kabarmıyor mu?
YanıtlaSilellerinize sağlık münevver hanım,faceden takip ediyordum,artık blogdanda takip ederim sizi
YanıtlaSilsevgiler,bende beklerim..
(reyhan kesici)
ellerinize sağlık, çok güzel...
YanıtlaSilellerinize sağlık, çok güzel
YanıtlaSilSüper bir tarf ellerine sağlık arkadaşım....
YanıtlaSilEllerinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor..Eğer ukalalık olarak algılamazsanız size bir tavsiyem olacak fotoğrafları flaşsız gün ışığında çekin inanın çok daha iyi çıkacak...Başarılar
YanıtlaSilEsın mılfoyler o kadar cok kabarmıyor, yanı kabarıyor ama seklı bozmuyor kabarması. Domates koydugumuz ıcın onun suyu bıraz fazla kabarmayı engellıyor.
YanıtlaSilLeda tesekkur ederım fıkrın ıcın, ama ısık alan bır ortam lazım evde bu ısık alan yerı bır turlu yakalayamadım, mutlaka bıraz karanlık oluyor, gun ısıgında cektımlerım hıc guzel cıkmıyor, tam rengı vermıyor, bende genelde hep flaslı cekmek zorunda kalıyorum.