9 Nisan 2012 Pazartesi

MUZ KIZARTMASI


Malzemeler
4-5 tane muz
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
yarım su bardağı süt
yarım su bardağı su
3 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
Yapılışı
Un, vanilya, kabartma tozu, süt ve suyu karıştırın. Muzları ister bütün isterseniz dört  parçaya bölerek önce nişastaya sonra hazırladığınız sütlü karışıma bulayın. Kızgın sıvı yağda kızartın.  Servis tabağına alın. Üzerine bal dökerek servis yapın.

3 yorum:

  1. Ellerine sağlık. Çok nefis görünüyor.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. bunu burada da yapiyorlar ama olgunlasmamis "plantain" muzla. ben denedim begenmedim( damak zevki tabii. birde farkli tatlar sevenler icin ilginc olabilir.:)

    YanıtlaSil
  3. süper bir lezzet ellerine sağlık deneyeceğim...

    YanıtlaSil