Malzemeler
6 tane patates
300 gr kıyma
2 tane soğan
tuz
karabiber
sıvıyağ
isteğe göre sarımsaklı yoğurt
Yapılışı
Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyup ezin. İçerisine tuz ve 2 yemek kaşığı sıvıyağ ekleyip yoğurun. Patateslere sekil verip servis tabağına alın. 2 yemek kaşığı sıvıyağda yemeklik doğranmış soğanı soteleyin, kıymayı ekleyip kavurun. Tuz ve karabiber katın. Harcı patateslerin içerisine doldurun. Yoğurtlu sarımsakla servis yapın.
hem tadı bilindik ve sevilen bir tat, hem görüntü 10 numara. eline sağlık. afiyet şeker olsun sizlere. hayırlı ramazanlar...
YanıtlaSilmmmmmmm
YanıtlaSilhop hop atmak vardı şimdi ağza :D
YanıtlaSil