Malzemeler
3 tane yumurta
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı toz şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1/2 kahve fincanı ılık su
1 kahve fincanı mısır nişastası
ayrıca
1 poşet krem şanti
1 su barağı süt
1 su bardağı fındık
1 su bardağı toz şeker
muz
Yapılışı
Yumurta ve toz şekeri kabarıncaya kadar çırpın. Diğer malzemeleride ekleyip çırpın. Yağlanmış kalıba döküp pişirin. 1 su bardağı şekeri teflon tavada eritin, içerisine fındığı ekleyip 1-2 kez çevirin. Folyoya krokanı yayın. Donunca merdaneyle kırın. Pandispanyayı ikiye bölün. Arasına çırptığınız kremşantiden sürüp muz dizin. Diğer keki üzerine kapatın. Kremşantiyle pandispanyayı kaplayın. Üzerine kırdığınız krokanları serpin.
Elinize sağlık, güzel bir pasta olmuş,sevgiler
YanıtlaSilGörünümü çok hoş. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilharika gözüküyor ellerine sağlık sevgiler..
YanıtlaSil