Malzemeler
2 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz2 su bardağı un
alabildiği kadar su
kızartmak için
sıvıyağ
salatası için
mevsim malzemeleri
çeri domates
1 çay bardağı tulum peyniri
sıvıyağ,limon,tuz
Yapılışı
Un, su tuz ile biraz sertçe bir hamur yoğurun. Cevizden daha küçük parçalara ayırın. Merdane ile pasta tabağı büyüklüğünde açın. Kızgın yağa hamuru atıp kepçeyle ortasına bastırın. Kepçenin şeklini alınca rengi dönünceye kadar kızartın. Mutlaka bol yağda kızartın. Maşayla havlu peçetenin üzerine alıp fazla yağını çekmesini sağlayın. Arzu ettiğiniz salata malzemeleriyle süsleyip servis yapın.
Salata için harika bir sunum olmuş canım
YanıtlaSilçok güzel görünüyor.
ellerine sağlık
mimler hakkında yorumunu okudum ve senin için sorun olmamasına sevindim.
seni çok öpüyorum canım benim
hayırlı cumalar
Canım çok hoş görünüyor ellerine sağlık salatanın her çeşidine varım öptüm...
YanıtlaSilSUNUMU ÇOK ŞIK OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK
YanıtlaSilSEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM...
çok şık bir sunum olmuş canım,ellrüne sağlık:)
YanıtlaSilDeğişik ve nefis bir salata olmuş. Eline sağlık canım.
YanıtlaSilHem doyurucu hem leziz bir tarif! Ellerine sağlık Taze Nane :) Salataya bayılırım..
YanıtlaSilÇok şık olmuş, Kayseri yağlamasına da bayıldım, ellerine sağlık.
YanıtlaSilSevgilerimle.
süüüper görüünyor ellerine sağlık canım sevgiler
YanıtlaSilhayırlı akşamlar evet canım atkinlige katılman içinkendi sayfanda yayınladığın yemeklerden hangisi ile katılmak istediğini bana yorumunda bildir ben sayfandan alırım .kaç tarif istersen katıla bilirsin sevgiler
YanıtlaSilOF NE KADAR LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR CANIM ELİNE SAĞLIK
YanıtlaSilyine enfes bir tarif canisi nerden aklina gelir yani yufkada salata süper bir fikir ellerine saglik sevgiler
YanıtlaSilBu salataya da bayıldım.ne kadar orjinal bir fikir....Ayrıca bloxoo için birşey soracaktım.Bizim bloglarda yazdığımız yazılarmı orada okunuyor yoksa orası için ayrıca yazı mı yazmamız gerekiyor?
YanıtlaSilCehaletimi bağışla lütfen..