30 Kasım 2009 Pazartesi

YUMURTALI PATLİCAN



Malzemeler
3-4 adet patlican
1 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
1 tane yumurta
yarım şişe maden suyu
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Patlicanları alacalı soyup uzunlamasına dilimleyin. Un, yumurta ve tuzu karıştırın. Maden suyunu ekleyip gerekirse su katın. Bulamaç hazırlayın. Patlicanları bulamaça bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın.

3 yorum:

  1. enfes görünüyor canım ellerine saglık sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Hmm ellerine saglik canim,bunu denemistim ve cok lezzetli oluyor,afiyet olsun

    YanıtlaSil
  3. Nefis görünüyor elinize sağlık.
    Sevgiler Mine

    YanıtlaSil