Malzemeler
1 tane hazır pandispanya
2 poşet çilekli kremşanti1 tane hazır pandispanya
1 su bardağı süt
içi için
1 çorba kasesi çekirdekleri çıkarılmış vişne
damla çikolata
bütün antep fıstığı
üzeri için
renkli şekerler
toz antep fıstığı
çubuk tarçın
Yapılışı
Kekin tabanını yarım çay bardağı şekerli limonlu suyla ıslatın. Kremşantiyi sütle çırpın. Kekin alt tabanına kremşanti sürün. Üzerine vişne, damla çikolata ve antep fıstığı serpin. Diğer kek tabanını üzerine kapatın. Keki ikiye kesin. Kestiğiniz taraflar dışa gelecek şekilde pastayı birleştirin. Pastayı kremşantiyle sıvayın. Üzerini istediğiniz gibi süsleyin. Buzdolabında 1 gün dinlendirin.
çok güzel görünüyor hatta süper görünüyor pfff ağzımın suyunu silmem lazım :)
YanıtlaSilSüper bir görüntü. Çok leziz ve iştah açıcı ellerinize, emeğinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılar.
Ellerine sağlıkk gördüğüm en güzel kelebek pastalardan harika
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım harika görünüyor.
YanıtlaSilay ayyy bu ne güzel bir kelebek... kelebekleri çok seviyorum, eh birde pastası olursa bende onu yerim, alıp kaçtım canım sevgiler...
YanıtlaSilGORUNTU SUPER TADI DAHA GUZEL OLMALI AFIYET OLSUN CANIM
YanıtlaSilSEVGILER
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.
YanıtlaSilSaygılarımla.
Evinden Mutluluk Eksik Olmasın Bereketin Bol Olsun Allahın Aşkıyla Yan Bu Gece Berat Kandilin Mübarek Olsun
YanıtlaSilrengi çok güzel :))
YanıtlaSil