12 Temmuz 2010 Pazartesi

VİŞNELİ CHEESECAKE



Malzemeler
1 paket kepekli bisküvi
50 gr eritilmiş margarin
1 paket krema
1 paket labne peyniri
1 çorba kasesi vişne
2 poşet krem şanti
2 su bardağı süt
2 çorba kaşığı pudra şekeri
üzeri için
antep fıstığı
çakıl taşı çikolata
Yapılışı
Bisküviyi robottan geçirip eritilmiş margarinle karıştırın. Streç film serdiğiniz kelepçeli bir kalıba boşaltıp elinizle bastırın. Vişnelerin çekirdeklerini çıkartıp robottan geçirin. Krem şantiyi sütle çırpın. Kremayı pudra şekeri ile mikserde kabarıncaya kadar karıştırın. Diğer malzemeleride ekleyip krema kıvamına gelinceye kadar mikserleyin. Bisküvilerin üzerine dökün. Buzlukta 1 gece bekletin.

6 yorum:

  1. eline sağlık harika görünüyor

    YanıtlaSil
  2. Ben bu cheesecake e asla hayir diyemem:) Ellerine saglik. Goruntu super!

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık.Ben bu çakıl taşı çikoltayı yeni gördüm çok hoşmuş hemen marketleri araştırıcam :)

    YanıtlaSil
  4. pasta gibi olmuş harika görünüyor ellerine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çakıl taşı çikolatayı ben Eminönünden aldım.Pasta malzemesi satan yerlerde kolaylıkla bulabilirsin. Carrefourda da gördüm ama.

    YanıtlaSil
  6. lezzet sarayı15 Temmuz 2010 09:33

    harika olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil