1 paket kepekli bisküvi
50 gr eritilmiş margarin
1 paket krema
1 paket labne peyniri
1 çorba kasesi vişne
2 poşet krem şanti
2 su bardağı süt
2 çorba kaşığı pudra şekeri
üzeri için
antep fıstığı
çakıl taşı çikolata
Yapılışı
Bisküviyi robottan geçirip eritilmiş margarinle karıştırın. Streç film serdiğiniz kelepçeli bir kalıba boşaltıp elinizle bastırın. Vişnelerin çekirdeklerini çıkartıp robottan geçirin. Krem şantiyi sütle çırpın. Kremayı pudra şekeri ile mikserde kabarıncaya kadar karıştırın. Diğer malzemeleride ekleyip krema kıvamına gelinceye kadar mikserleyin. Bisküvilerin üzerine dökün. Buzlukta 1 gece bekletin.
eline sağlık harika görünüyor
YanıtlaSilBen bu cheesecake e asla hayir diyemem:) Ellerine saglik. Goruntu super!
YanıtlaSilÇok güzel görünüyor ellerine sağlık.Ben bu çakıl taşı çikoltayı yeni gördüm çok hoşmuş hemen marketleri araştırıcam :)
YanıtlaSilpasta gibi olmuş harika görünüyor ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgiler
Çakıl taşı çikolatayı ben Eminönünden aldım.Pasta malzemesi satan yerlerde kolaylıkla bulabilirsin. Carrefourda da gördüm ama.
YanıtlaSilharika olmuş ellerine sağlık
YanıtlaSil