Malzemeler
6 adet havuç
1 çay bardağı toz şeker
2 paket kakaolu bisküvi
1 çay bardağı ceviz
1 çorba kaşığı kakao
1/2 limon kabuğu rendesi
1/2 limon suyu
bulamak için
hindistan cevizi
Yapılışı
Havucu rendeleyip toz şekeri katıp kısık ateşte pişirin. Pişen havucu robottan geçirdiğiniz bisküvi ve diğer malzemeleri ekleyip yoğurun. Bisküviyi içine birden eklemeyin, gerektikçe ekleyerek kıvamını ayarlayın. Küçük toplar yapıp hindistan cevizine bulayın.
Pratık bır lezzet ellerıne sağlık.
YanıtlaSilCok güzel olmus canim...
YanıtlaSilellerine saglik
:-)))
Merhaba, dünkü tarifinizdeki gibi bunları da silikon kaplara koyup yapmak iyi olabilir de içini neyle dolgulayabilirim onu kestiremedim. İkisi de lezzetli,pratik ve şık ikram olacak.Sevgiler.
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilCeylanpınar veya Urfa'yla alakam yok. İstanbulda oturuyorum.
YanıtlaSilŞekeri bize göre tam geldi ama siz isterseniz azaltabilirsiniz, sırf bisküvinin şekeri kafi gelir belki, şeker ilavesi yapmayabilirsiniz.
içine belki bütün fındık koyabilirsiniz.
YanıtlaSilAfiyet olsun canim cok guzel gorunuyor. Annemde cok guzel yapar
YanıtlaSil