17 Aralık 2012 Pazartesi
ÇAY KURABİYESİ
Malzemeler
250 gr margarin (yumuşamış)
1 su bardağı pudra şekeri
2 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı kakao
alabildiği kadar un
ayrıca
hindistan cevizi
80 gr bitter çikolata
Yapılışı
Margarin, pudra şekeri, mısır nişastasını karıştırın alabildiği kadar un ilavesi ile hamuru yoğurun. İkiye bölün, bir parçasına kakao katıp tekrar yoğurun. İki hamurdan birer parça koparıp elinizle top yapın. Hindistan cevizine bulayıp tepsiye dizin. Kurabiyelerin ortalarına parmak batırın. Önceden ısınmış fırında pişirin. Bitter çikolatayı eritip ortalarını doldurun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
KURABİYEYİ ÇOK SEVERİM SİZİNKİDE ÇOK LEZZETLİ GÖZÜKÜYOR
YanıtlaSilELLERİNİZE SAĞLIK
ELLERİNİİZ DERT GÖRMESİN
HAYIRLI SABAHLAR