Malzemeler
4 su bardağı süt
1 su bardağı su
4 yemek kaşığı toz şeker
4 yemek kaşığı buğday nişastası
ayrıca
1 çorba kasesi ahududu
2 yemek kaşığı su
3 yemek kaşığı toz şeker
Yapılışı
Su, süt, toz şeker ve buğday nişastasını karıştırıp muhallebi kıvamında pişirin. Hafif ıslattığınız borcama muhallebiyi dökün. Ahududu sosu için tüm malzemeleri karıştırıp blendırdan geçirin. İstediğiniz kıvama gelinceye kadar kısık ateşte pişirin. Muhallebiyle birlikte servis yapın.
elıne sağlık tam yaz tatlısı olmus
YanıtlaSilMerhabalar;
YanıtlaSilBlogunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
850. takipçin benim.. :)
Bana da gelirsen sevinirim :)
¦ Sevgiler ¦
http://whiteglaze.blogspot.com
twitter: @_gamzeahmet_
Hz.Ali'ye sormuşlar ' Bayram nedir ' diye.Günahsız geçen her gün bayramdır demiş.Öyleyse her günümüz bügün gibi bayram olsun...Hayırlı Bayramlar,Dua ile...
YanıtlaSil