2 yumurta
1 çay bardağı su
1 çay kaşığı tuz
alabildiği kadar un
sosu için
1 su bardağı domates püresi
4 diş sarımsak
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
içerisine
1 kase beyaz peynir
Yapılışı
Hamuru için tüm malzemeleri karıştırıp mantı hamurundan biraz daha sert bir hamur hazırlayın. 20 dakika dinlendirin. Hamuru oklava yardımıyla bıçak sırtı kalınlığında açın. Kare parçalara ayırın. İçerisine birer çay kaşığı kadar peynir koyun. Üçgen olucak şekilde kenarlarını sıkıca kapatın. Kaynar tuzlu suda hamurları haşlayın. Sosu için sarımsakları havanda dövün. Sıvıyağda soteleyin. Sarımsakların rengi hafif dönünce domates püresini ve tuzunu katın. Ravyoliler pişince servis tabağına alın. Üzerine sıcak domates sosunu döküp servis yapın.
selam canım.okurken bile pek canım çekti..nefis olmuş...eline saglık arkadaşım.size afiyet olsun.sevgiler.
YanıtlaSilhttp://hunerlieller.net
mımm nefis olmuş canım ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSilHarika olmuş.Ellerine sağlıkkk.
YanıtlaSilcanım nefıs gorunuyor ellerıne saglık sevgıler..
YanıtlaSilımmm görüntü süper ellerine sağlık cnm
YanıtlaSiliyi haftalar
sevgiler
Seni sobeledim, haberin olsun.
YanıtlaSilhamur işine doyum olmuyor ama pek yapmaya yanaşmıyorum desem:) kalori çokk!
YanıtlaSilÇok güzel görünüyor.oğlum bayılır buna hiç yapmadım ama mutlaka deneyeceğim.
YanıtlaSilellerine sağlık
öpüyorum
elinize sağlık harika görünüyor...
YanıtlaSilNaneciğim ellerine sağlık.kekin de nefis olmuş.kalıbına bayıldım,çok şık.sevgilerimle..
YanıtlaSilnefiss gorunuyor,vejeteryan kizima hazirlarim bende tarifi aldim,afiyet olsun,sevgilerrr
YanıtlaSilravyolı de neymış diyerek geldim bektım. çok lezzetli bişeymış heralde tadmak isterdim.. ellerine sağlık
YanıtlaSilcanım çok güzelll görünüyor..
YanıtlaSilbirde tırtıllı bıçakla kestinmi tam orjinal görünür..
nacizane bir öneri sadece.
tabağı alıyorum yinelersin okmi.
Merhabalar canim,
YanıtlaSilellerine saglik.
Nefis bir ravyoli olmus,
miiss gibi,
sevgiler....
nanem harika bir tarif bu.aynı mantı gibi.ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilsevgiler...
Neffiissssssss.
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Sevgiler...
canım arkadaşım selamlar bir süredir blog değişikliği ile uğraştığım için gelemedim.ama ravyolin tek kelimeyle harika ellerine sağlık..artık blogcuya geçtim benimle oradan iletişim kurarsan sevinirim.bir de sendeki linkimi blogcu olarak değiştirebilir misin..sevgilerimle
YanıtlaSilnurdaninmutfagi.blogcu.com
ahhh ahh dietten sonra yıpcam inşallah:)
YanıtlaSilçok leziz görünüyor canım,ellerine sağlık..
MERHABA ARKADAŞIM NEFİS Bİ YEMEK OLDUĞU HERHALİNDEN BELLİ ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ.SEVGİLER
YanıtlaSilaaaa supermiş..!ben çok sevdim ravyoliyi,üstelik banada çok hitap ediyor..Ellerine sağlık şeker..
YanıtlaSilSevgiler..
taze nane merhaba ravyoli çok güzel görünüyor eline sağlık ta ismi nerden geliyor merak ettim biliyonmu
YanıtlaSilAvrupai duruyor ama bizim köyede çok yaparlar patateslisini de peynrilisnide...
YanıtlaSilElinize sağlık canım da istedi yanii...
sevgiler....