15 Mayıs 2010 Cumartesi

KAZAYAĞI KÖFTESİ



Malzemeler
1 bağ kaz ayağı
1 çorba kasesi lor peyniri
tuz
karabiber
pulbiber
1 su bardağı galeta unu
2 tane yumurta
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Kazayaklarını temizleyip yıkayın. Haşlayıp ince ince kıyın. Diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. Gerekirse galeta unu ekleyin. Köfte şekli verin. Kızgın sıvıyağda kızartın.

6 yorum:

  1. Kazayağına bayılırım,toplar toplamaz (tabi şimdi bulursam ) yapıcam canım:) ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Kazayağını haşlayıp kavuruyorum ama, köftesini hiç denemedim.Çok güzel olmuş,iyi bir fikir,ellerine kollarına sağlık..

    Sevgilerrrrr....

    YanıtlaSil
  3. Kazayağı nasıl birşey, hiç duymadım. Ama köftesi güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. çok ilginç ellerrine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Kazayağını duymadım hiç.Değişik bir bitkiye benziyor.Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  6. çok ilginç hiç duymadım nasıl bir şey keşke pişirmeden önce resmini koysaydın köfteleri çok güzel görünüyor bak şimdi tadını merak ettim size afiyet olsun selamlar...

    YanıtlaSil