6 tane yumurta
4 kahve fincanı toz şeker
1 kahve fincanı su
1 kahve fincanı sıvıyağ
2 kahve fincanı mısır nişastası
4 kahve fincanı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
arası için
1 poşet kremşanti
1 su bardağı soğuk süt
vişne taneleri
damla çikolata
üzeri için
1 poşet kremşanti
1 su bardağı soğuk süt
dövülmüş antep fıstığı
şeker hamurundan mantar
yenen şeker
Yapılışı
6 tane yumurtayı kırıp toz şekerle kabarıncaya kadar çırpın. Diğer malzemeleride ekleyin. Yağlanmış tepsiye döküp pişirin. Soğuyan keki ikiye bölün. Kremşantiyi sütle çırpın. Pandispanyanın arasına kremşantiyi sürün, çekirdekleri çıkarılmış vişneyi ve damla çikolatayı serpin. Diğer pandispanya tabanını üzerine kapatın. Üzeri için kremşantiyi sütle çırpın. Pastayı sıvayın. Bolca antep fıstığın serpin. Mantar ve şekerle süsleyin. Pastayı 1 gece buzdolabında dinlendirin.
ellerine sağlık..çok güzel görünüyor...
YanıtlaSilsüper görüntü
YanıtlaSilçok güzel görünüyor...
YanıtlaSilkızımın doğum günü açık havada olacak menü fikirleri istesem senden :)
Canım ellerine sağlık enfes bir pas
YanıtlaSilta olmuş öpüyorum...
eline sağlık.süper gözüküyor
YanıtlaSilÇok nefis olmuş eline sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilnaneciğim merhabalar,
YanıtlaSilyine mis gibi resimlemişsin..
çok beğendim..
eline sağlık ,
sevgiler.
ellerinize sağlık gerçekten süper görünüyor epey emek verdiğiniz belli
YanıtlaSilSevgili Taze nane,Çam fıstıklı muhteşem bir görüntü ellerinize emeğinize sağlık.Güzellikler sizinle olsun sevgiyle kalın...
YanıtlaSilselam ellerine saglik nefis gozukuyor
YanıtlaSilMerhabalar...
YanıtlaSilPC deki arıza ve bazı bilgileri tekrar elde etmek için epeyi uğraştık sonunda tekrar buluşmak kısmet oldu. Çok şükür sağlıkta sıkıntımız yok..
Bizlerde sizleri çok özledik...
ailecek selam ve sevgiler...
Ne kadar sevimli olmuş,ellerine sağlık:)
YanıtlaSilsen nasılsın bakim,neler yapıyosun ...
Canım çok güzel ve lezzetli görünüyor,ellerine sağlık,sevgi ile
YanıtlaSilöpüyorum....