500 gr tagliatelle (ev yapımı tagliatelle için)
300 gr mantar
1 kutu krema
tuz
karabiber
1 çorba kaşığı sıvıyağ
3 diş sarımsak
Yapılışı
Tagliatelleyi kaynar tuzlu suda haşlayın. Mantarları ince ince doğrayın. Sarımsakları doğrayıp sıvıyağda kavurun. Mantarları ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Tuzunu ve karabiberini katın. En son kremayı ekleyip 1-2 dakika pişirin. Mantarlı sosu makarnayla servis yapın.
bayilirim... ben makarna hastasiyim :)) heleki kremali mantarli sos... hmmm... birde kremali patlicanlisi var - o´da cok lezzetli oluyor ... ACIKTIM :(
YanıtlaSilenfes olmuş ellerine sağlık.
YanıtlaSilTaglietelle en sevdigim turden, mantarli ve kremali... Ellerinize saglik..
YanıtlaSilSevgi ve muhabbetlerimle:)
Süper ellerine sağlık canım....
YanıtlaSilCanım; ellerine sağlık...sevgilerrrr....
YanıtlaSilMantardan önce küçük bir soğan sotelenirse daha güzel oluyor.
YanıtlaSilBir de İtalya da ince kıyılmış salam koyuyorlar bazan,o da değişik bir nefaset.