18 Ocak 2011 Salı

KREMALI MANTARLI TAGLİATELLE



Malzemeler
500 gr tagliatelle (ev yapımı tagliatelle için)
300 gr mantar
1 kutu krema
tuz
karabiber
1 çorba kaşığı sıvıyağ
3 diş sarımsak
Yapılışı
Tagliatelleyi kaynar tuzlu suda haşlayın. Mantarları ince ince doğrayın. Sarımsakları doğrayıp sıvıyağda kavurun. Mantarları ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Tuzunu ve karabiberini katın. En son kremayı ekleyip 1-2 dakika pişirin. Mantarlı sosu makarnayla servis yapın.

6 yorum:

  1. bayilirim... ben makarna hastasiyim :)) heleki kremali mantarli sos... hmmm... birde kremali patlicanlisi var - o´da cok lezzetli oluyor ... ACIKTIM :(

    YanıtlaSil
  2. enfes olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Taglietelle en sevdigim turden, mantarli ve kremali... Ellerinize saglik..
    Sevgi ve muhabbetlerimle:)

    YanıtlaSil
  4. Süper ellerine sağlık canım....

    YanıtlaSil
  5. Canım; ellerine sağlık...sevgilerrrr....

    YanıtlaSil
  6. Mantardan önce küçük bir soğan sotelenirse daha güzel oluyor.
    Bir de İtalya da ince kıyılmış salam koyuyorlar bazan,o da değişik bir nefaset.

    YanıtlaSil