14 Mart 2010 Pazar

KREMALI PATATES



Malzemeler
1 kilo patates
2 tane krema
süt
kaşar peyniri
tuz
tozbiber
Yapılışı
Patatesleri halka halka doğrayın. Tencereye koyun üzerini hafif geçecek kadar yarı süt ve yarı su ilave edin. Tuzunu ekleyin. Biraz diri kalıcak şekilde haşlayıp suyunu süzün. Fırın kabına alın, üzerine kremayı döküp elinizle biraz harmanlayıp yayın. Fırında biraz pişirin. Daha sonra kaşar peyniri rendesini üzerine yayın. Toz biber serpin. Kaşar peyniri eriyip biraz kızarana kadar daha fırında tutun.

12 yorum:

  1. bende çok severim bu aparatifi.. ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  2. oyaninmutfagi14 Mart 2010 18:34

    selam canim iyi pazarlar olsun gonlun baharla dolsunnn

    YanıtlaSil
  3. İlk ben geldim.Patatesi ne şekilde olursa olsun severim.Seninkide çok hoş görünüyor.Ellerine sağlık.Sevgilerrrrr.

    YanıtlaSil
  4. Patatesi çok severim.hele yemeklerine dayanamam,ellerine sağlık sevgilerrrrr....

    YanıtlaSil
  5. Kremalı patatesi bende çok severim ve yaparım çok ta nefis olur.Elinize sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık canım nefis görünüyor, iyi haftalar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. merhaba arkadaşım kremalı patates nar gibi kızarmış pratik bir tarif ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Kabul edersen bende bir ödülün var.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. Bayılırım naneciğim,ellerine sağlık tatlım..Öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..

    YanıtlaSil
  10. cok güzel kızarmış . İnsanın iştahını açıyor.
    ellerine sağlıkk

    YanıtlaSil
  11. bayılırımmmm
    ah ahh
    süper görünüyor
    ağzımın suları aktı :)))

    YanıtlaSil