Malzemeler
1 kilo patates
2 tane krema1 kilo patates
süt
kaşar peyniri
tuz
tozbiber
Yapılışı
Patatesleri halka halka doğrayın. Tencereye koyun üzerini hafif geçecek kadar yarı süt ve yarı su ilave edin. Tuzunu ekleyin. Biraz diri kalıcak şekilde haşlayıp suyunu süzün. Fırın kabına alın, üzerine kremayı döküp elinizle biraz harmanlayıp yayın. Fırında biraz pişirin. Daha sonra kaşar peyniri rendesini üzerine yayın. Toz biber serpin. Kaşar peyniri eriyip biraz kızarana kadar daha fırında tutun.
bende çok severim bu aparatifi.. ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilselam canim iyi pazarlar olsun gonlun baharla dolsunnn
YanıtlaSilİlk ben geldim.Patatesi ne şekilde olursa olsun severim.Seninkide çok hoş görünüyor.Ellerine sağlık.Sevgilerrrrr.
YanıtlaSilellerinize sağlık
YanıtlaSilPatatesi çok severim.hele yemeklerine dayanamam,ellerine sağlık sevgilerrrrr....
YanıtlaSilKremalı patatesi bende çok severim ve yaparım çok ta nefis olur.Elinize sağlık.Sevgiler.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım nefis görünüyor, iyi haftalar diliyorum :)
YanıtlaSilmerhaba arkadaşım kremalı patates nar gibi kızarmış pratik bir tarif ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSilKabul edersen bende bir ödülün var.
YanıtlaSilSevgilerimle.
Bayılırım naneciğim,ellerine sağlık tatlım..Öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..
YanıtlaSilcok güzel kızarmış . İnsanın iştahını açıyor.
YanıtlaSilellerine sağlıkk
bayılırımmmm
YanıtlaSilah ahh
süper görünüyor
ağzımın suları aktı :)))