Malzemeler
3 tane yumurta2 kahve fincanı un
yarım kahve fincanı mısır nişastası
2 yemek kaşığı sıvıyağ
yarım kahve fincanı su
2 kahve fincanı toz şeker
1 paket vanilya
yarım paket kabartma tozu
içi için
2 poşet kremşanti
2 su bardağı süt
muz
ayrıca
1 paket meyve sosu
2 çay bardağı su
antep fıstığı
Yapılışı
Yumurtayı toz şekerle iyice çırpın. Diğer malzemeleride ekleyip karıştırın. Küçük yuvarlak bir kalıba malzemeyi döküp önceden ısınmış fırında pandispanyayı pişirin. 2 poşet kremşantiyi 2 bardak soğuk sütle iyice çırpın. Pandispanyayı ikiye bölün. Üzerine kremşantiyi yayın. Muz dilimlerini dizin. Diğer pandispanyayı üzerine kapatın. Kalan kremşantiyle pastayı kaplayın. Tarifine göre hazırladığınız meyve sosunu pastanın üzerine dökün. Kenarlarından antepfıstığı geçin. Pastayı 1 gece buzdolabında bekletirseniz daha lezzetli olur.
Mmmmmmmmmmmm nefis olmuş canım ellerine sağlık kremalı, kremalı.:)))Nefissss!!
YanıtlaSilSevgiler,
Evren
enfes bir görünü.
YanıtlaSilharika görünüyor.ellerinize sağlık
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık pasta ve kurabi
YanıtlaSilyeler harika.Mutlu pazarlar kocaman öpüyorum...
Ben, ben geldim......Döktürme diye buna derim.Ellerine sağlık, çok güzelde resimlemişsin.Başka ne diyeyim.Kelimelerin bittiği anda sevgi ve öpücüklerrrrrr.....
YanıtlaSilNe kadar renkli cok lezzetli görünüyor. ellerine saglik. Sevgiler...
YanıtlaSilÜfff nefis bir görüntü, ellerine sağlık...
YanıtlaSilSuper gorunuyor
YanıtlaSilEllerıne saglık
görüntü nefis.ellerinize saglık.
YanıtlaSilPasta yapmayı ben de çok seviyorum, ellerine sağlık
YanıtlaSilmmm nefis görünüyor ellerine saglik.
YanıtlaSilPastaniz tek kelime mükemmel
oyoyoy yerim ben onu ellerine sağlık canım enfese benziyor;)
YanıtlaSilofff olsada yesek:)) ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilhavalar ısınıyor hafif tatlılarında zamanı geliyor elinize sağlık.
YanıtlaSil