27 Ekim 2010 Çarşamba

YUFKALI ÇITIR SOSİS



Malzemeler
1 tane yufka
7-8 tane sosis
kızartmak için
sıvıyağ
ayrıca
patates
mayonez
ketçap
Yapılışı
1 tane yufkayı açın. Ufak sosislerin boyutunda şeritler kesin. Yufka şeritlerine biraz fırçayla su sürüp sosisleri koyup rulo sarın. Kolay dilimlenmesi için 3-4 saat buzdolabında bekletin. Her yufka rulosunu 3 'e bölüp kürdana takın. Kızgın sıvıyağda kızartıp servis tabağına alın.

14 yorum:

  1. Ellerine saglik canim. Ben sosis yemiyorum ama goruntu harika.

    YanıtlaSil
  2. Tabak enfes görünüyorrrr! :)) Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Çok şirin olmuşlar,çocuklar çok severler diye düşünüyorum.Ellerine sağlık..sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bir tabak olmuş öyle. ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  5. çocuklar için güzel bir menü olmuş :)
    ellerine sağlık,sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Canım; ne çok severim,ellerin dert görmesin..öptüm....

    YanıtlaSil
  7. Sevili Elifin Terazisi, ara sıcak olarak sunulabilecek lezzetli, görüntüsü cezbedici harika aparatif olmuş arkadaşım ellerinize emeğinize sağlık.Sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  8. sevgili arkadaşım ne leziz olmuş böyle.senin şu pratik lezzetlerini çok seviyorum inan.ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. Ellerine sağlık enfes bir lezzet...

    YanıtlaSil
  10. merhaba taze nane.tariflerin çok güzel..eleştiri filan da değil amamerak ediyorum taze nane hiç mi bişeyler yaşamaz?hiç mi söyleyecekleri yoktur?bir iki kelam da olsa tariflerin önsözü maiyetinde?

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Taze Nane, Arkadaşım farkında olmadan :(( hata yapmışım özür dilerim.Affınıza sığınıyorum. Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  12. Balpare biliyorum herkesin benden tek isteği ama her hangi bir art niyetim yok. İnan birşeyler hep yazmak istiyorum ama iki kelimeyi bir araya getirip bir türlü birşeyler yazamıyorum. Tarifi ekliyorum önsöz birşeyler yazıyım diyorum ama saatlerce ben bilgisayara bilgisayar bana bakıp duruyor. Ben fırsat buldukca blogcu arkadaşlarımı yorumlarımla ziyaret ediyorum. Maillerle yazışıyorum o kadar. Artık zaten 2 yıl oldu bir türlü birşeyler yazamadım, artık da yazamam zaten. Özellikle sevgili papatya hep yaz der ama. Benide böyle kabul edin. Ben ön söz yazan kendilerinden bahseden arkadaşların yazılarını zevkle okuyorum.

    YanıtlaSil
  13. Belgin hiç önemli değil ne demek affınıza sığınıyorum. Aşk olsun bende bazen karıştıyorum. Hiç önemli değil.

    YanıtlaSil
  14. çok nefis oldu tarifiniz.tşk ederim....çok beğenildi

    YanıtlaSil