26 Mayıs 2011 Perşembe

GÜL YAPRAKLI YEŞİLLİKLİ SALATA



Malzemeler
kıvırcık
roka
taze soğan
maydanoz
taze kekik
taze nane
kokulu ısparta gülü
zeytinyağ
sumak
nar ekşisi
tuz
Yapılışı
İstediğiniz miktarda yeşilliği yıkayıp doğrayın ve servis tabağına alın. Gül yapraklarını tek tek ayırıp salataya katın ve karıştırın. Üzerine tuz ve sumak serpin, zeytinyağ ve nar ekşisi gezdirip servis yapın.

4 yorum:

  1. görüntü muhteşem
    hiç denememiştim

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık...sevgilerrrr...

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş olmuş :)
    Gülün girdiği herşey ne kadar da alımlı bir hale bürünüveriyor..
    Ama tadı nasıl olur merak ettim açıkçası :)
    Afiyet,şifa olsun..
    Hayırlı akşamlar diliyorum..

    YanıtlaSil
  4. Gül yapraklarını annemde birçok tarifte kullanır ama salatada hiç denemedim. Tabak çok renkli duruyor ellerine sağlık...

    YanıtlaSil