İstediğiniz miktarda bamyayı alın. Tepesini honi şeklinde fazla derin olmucak şekilde kesin. Yıkayıp tencereye koyun. Üzerine 4-5 tane domatesi rendeleyin veya küp doğrayın. Yarım limon sıkın. Kendi suyuyla hafif sararana kadar buharlatın. Soğuduktan sonra poşetleyin.
Canim tekrar gecmis bayramini kutlarim.
YanıtlaSilSeninde tarif ve resimlerin bu hir siz tarafindan yayinlaniyorYUFKALI DARÜZZİYAFE KÖFTESİ
PRENSES gigi sana ait bir cok tarif .
http://www.resimliyemektarifler.com/
Ben ilk kez bamyayı dondurmaya kara verdim ve çiğden koydum umarım çıkartıp pişirince tadı değişmez.Domatesli koysaymışım keşke güzel fikirmiş :)
YanıtlaSilAnneanne usulü notebook testi
ellerine sağlık bende sizin yaptığınız gibi yaparım çok güzel oluyor . afiyet olsun
YanıtlaSilBamya cok severim, her daim buzlukta mevcut...Onerini deneyecegim ama...
YanıtlaSilTesekkurler