12 Eylül 2010 Pazar

KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER (DONDURUCU İÇİN)



5 kilo kırmızı salçalık biberi odun ateşinde közleyin. Kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarın. İstediğiniz şekilde poşetlere koyup derin dondurucuya kaldırın.

2 yorum:

  1. ellerinize sağlık ben torbaların ağzını büzdükten sonra ağzımla içindeki havasını tamamen boşaltıp yani bir nevi vakum yaptıktan sonra sıkıca bağlarım daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum .Kışın afiyetle sağlıkla yemek nasip olsun arkadaşım

    YanıtlaSil
  2. Güloanne doğru söylüyorsun, bende elimle biraz bastırıp havasını alıyorum. Havasını almak daha iyi.
    Hatta kamışla bile içindeki havayı çekenler var.

    YanıtlaSil