Malzemeler
1 adet lollorosso1 yemek kaşığı kuru üzüm
1 çay fincanı ceviz
2 yemek kaşığı susam
kaşar peyniri
çeri domates
1 tane yeşil biber
1 tane kırmızı biber
bir tutam maydanoz
1-2 tane taze nane
mısır
havuç
sosu için
mayonez
zeytinyağ
nar ekşisi
tuz
köri
toz biber
pulbiber
Yapılışı
Yıkanmış lollorossoyu elinizle koparıp servis tabağına alın. Susamı teflon tavada yağsız olarak kavurup kaseye alın. Havucu ve biberleri doğrayın. Bütün malzemeyi servis tabağına alın. Sos malzemelerini bir bardakta karıştırıp salatanın üzerine gezdirin. Kavrulmuş susamıda salatanın üzerine gezdirip servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder