28 Kasım 2010 Pazar

VOLOVAN



Malzemeler
10 adet milföy hamuru
1 adet soğan
sucuk
tuz
karabiber
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 tane yumurta
Yapılışı
Sıvıyağda yemeklik doğranmış soğanı hafif pembeleştirin. Küçük doğranmış sucuğu katıp kavurun. Tuzunu ve karabiberini katın. Milföylerden büyük bir kalıpla yuvarlaklar çıkarın. Ardından yarısının ortasından halkalar çıkarın. Yumurta akı sürüp yapıştırın. Ortasına harçtan koyun. Yumurta sarısı sürün. Kızgın fırında pişirin. Fırından aldıktan sonra kaşar peyniri serpin.

1 yorum:

  1. taze nanem benim.ellerine sağlık.volovonlar şahane görünüyor.sevgiler...

    YanıtlaSil