1 adet yufka
1 kutu ton balığı
1/2 demet maydanoz
1/2 demet taze soğan
3 adet domates
2 adet salatalık turşusu
1 kutu konserve mısır
sosu için
1 çorba kaşığı mayonez
2 çorba kaşığı nar ekşisi
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Yapılışı
Yufkayı elinizle parçalayıp tepsiye alın. Kızgın fırında pişirin. Maydanozu ve taze soğanı ince ince kıyın. Turşuyu ve domatesi doğrayın. Tüm malzemeleri karıştırıp servis tabağına alın. Sosunu karıştırıp üzerine dökün. Yufkaları üzerine serpiştirin.
Canım harika bir salata ellerine sağlık öpüyorum.
YanıtlaSildeğişik bir salata olmuş, ellerine sağlık.
YanıtlaSilCanım; ne güzel ve değişik olmuş,ellerin dert görmesin...deneyeceğim...öptüm...
YanıtlaSilarkadaşım ellerine sağlık.çok lezzetli görünüyor.ve oldukça değişik.sevgilerimi bırakıyorum sana.sevgiler...
YanıtlaSilcok güzel ve degisik bir salata olmus, bende deneyecegim
YanıtlaSilellerine saglik canim
ellerine sağlık canım frklı bir tarif olmuş. sevgilerimle..
YanıtlaSil