Malzemeler
15 adet pirzola
1 çorba kaşığı tereyağ15 adet pirzola
5-6 dal taze kekik
3-4 adet domates
5-6 adet sivribiber
tuz
karabiber
Yapılışı
Pirzolaları tereyağında kızartın. Domateslerin kabuklarını soyup dörde bölün. Biberlerin çekirdeklerini çıkartıp ikiye bölün. Kızaran pirzolaların üzerine domatesleri, biberleri ve taze kekiği yerleştirin. Tuzunu ve karabiberini katın. Kısık ateşte 10-15 dakika pişirin.
canım blogspota pazartesinden bu yana girmek resmen bir işkence idi şükür girdim nasılsın ellerine saglık yine süpper olmuş
YanıtlaSilsevgiler
güzel görünüyor :))
YanıtlaSilPirzola ve üstüne enfes komposto canım ellerine sağlık harikalar.Ko
YanıtlaSilcaman öpüyorum...
kompostonda pirzolanda nefis görünüyor taze kekik bir başka olur cok severim
YanıtlaSilama böğürtlen kompostosunu hiç tatmadım merak ettim doğrusu...
ellerine sağlık bu blog nefis
YanıtlaSilEllerine saglik canim pirzolalar harika gorunuyor,hayirli iftarlar...
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım kekik kokusu sayfama kadar geldi iyi akşamlar canım..
YanıtlaSilOhh miss gibi kekik kokulu pirzola daha ne olsun yanında birde pilav nasıl güzel yerim ben onu:)
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım:)
sevgiler...