500 gr kuşbaşı et
1 su bardağı haşlanmış bezelye
3 adet patates
2 adet havuç
2 adet soğan
sıvıyağ
tuz
pulbiber
kekik
1 yemek kaşığı salça
Yapılışı
Etleri 1 yemek kaşığı sıvıyağda yumuşayıncaya kadar kavurun. İçerisine ince kıydığınız soğanları, halka halka kesdiğiniz havuçları katıp kavurmaya devam edin. Salçasını, tuzunu, üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip pişirin. Ayrı bir yerde patatesi küp küp doğrayıp kızartın. Pişmekte olan yemeğe haşlanmış bezelyeleri ve kızarttığınız patatesleri katın. Tuzunu ve baharatlarını ekleyip 5 dakika daha pişirin.
canım arkadaşım harikasın tas kebabı puf böreği nede severim ellerine sağlık birtanem iyi geçeler ...
YanıtlaSilEline sağlık canım :)
YanıtlaSilçok severim...