500 gr kazayağı
1 demet maydanoz
1 bağ taze soğan
yarım demet taze nane
3 tane yumurta
1 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Kazayağı ve maydanozu ince ince kıyın. Taze soğanları ve taze naneyide ince ince kıyın. Diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. Kızgın sıvıyağda birer kaşık koyarak arkalı önlü kızartın.
nanecım yemın ederım aklımda mucver yapmak vardı :) hatta tarıf bakıcak tım netten . kız sen ıcımımı okuyosun :)
YanıtlaSiloy oy ellerine sağlık tamda mevsimi mücverin yemesinede yapmasınada bayılırım
YanıtlaSilne güzel bir tarif olmuşş
YanıtlaSilböyle,
eline sağlık canım.
Artık tariflerini deneyeceğim diye mutfaktan çıkamaz oldum...yeter yani....İllede güzel şeyler yayınlamak zorundamısın?
YanıtlaSiladını ilk kez duydum.eline sağlık canım.nefis olmuş.
YanıtlaSilsüppppeeeeeerrr...
YanıtlaSilkazayağını ilk kez duydum ben,sanırım bi çeşit ot dimi?ellerine sağlık canım.sevgilerimle...
YanıtlaSilsenin sitene gelince hep aciktigimi hissediyorum.. her defasinda istah acici seyler ekliyiorsun... Canim, seni kocaman opuyorum.. sevgiler, medinem
YanıtlaSilCanımmm kazayağı ilk defa duydum ama görüntü süper ellerine sağlık sevgiler...
YanıtlaSilMiiiiiis!
YanıtlaSilafiyet olsun canım ellerine sağlık sevgiler..
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK YANİE DÖKTÜRMÜŞŞSÜN...
YanıtlaSilkazayağı dediğin bir ot çeşidi galiba.ben şu yaşıma geldim ot isimlerini bir türlü ögrenemedim.ellerine saglık.mücver gibi gözküyor.
YanıtlaSilellerınzıe saglık mücveri severım ama yapan ustaysa:)
YanıtlaSilsenınkıde usta ısı olmus masallah
aaaa kaz ayağı yeniyor mu? şu bizim bildiğimiz orda burda sarmaşık olarak çıkan kaz ayağı mı? çok ilginç geldi
YanıtlaSilbende pazara gittiğimde alacaktım onun yerine ısırganotu oldım.bu cumartesi alıp denemek lazım çok güzel görünüyor
YanıtlaSil“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
YanıtlaSilBiri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”
dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun hayırlı geceler
ellerine sağlık kazayagını kavurarak yeriz bir hiç mücverini düşünmemmiştim iyi fikir aslında sevgiler
YanıtlaSilAyy ben böyle bir bitki hiç duymadım :))Ama mücverin her çeşidini çok severim.
YanıtlaSilEllerine sağlık...
kazayağı hiç yemedim:))
YanıtlaSilçok güzel görünüyor ama ellerine sağlık
Canim bu ara her blogda ayri bir ot adi, inan ben kazayaginida hic duymadim, ama mücverlerin süper olmus, muhakak tadida mükemmeldir, ellerine saglik canim, sevgiler....
YanıtlaSilHİÇ DUYMAMIŞTIM BU SEBZEYİ ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK LEZZİZ GÖRÜNÜYOR...
YanıtlaSililginç bir tarif olmuş ellerine saglık
YanıtlaSilselam canim kazayagini ilk defa duydum aceba baska bir ismi daha varmi degisik geldi
YanıtlaSilellerine saglik sevgiler
Ellerine sağlık canımY yeşil yeşil içim açıldı ne değişik olmuş denemek istiyorum hatta kaz ayağını duydum ama nasıl bir şey bilmiyorum :)
YanıtlaSilSevgilerimle hayırlı cumalar diliyorum.
ben bu kazayağını ilk kez duydum arkadaşım.Bir ot heralde.Değişik bişey .Ellerine sağlık.
YanıtlaSilNeyin mücveri olursa olsun bayılırıııım ellerine sağlık Nanecim....
YanıtlaSiloh oh bu kazayağı da ne yoksa şu tavukların ayağına benzeyen bitkimi köyde olurdu bizim tarlalarda ama horoz bacağı denirdi.ıspanak gibi yemeği yapılırdı:))))horoz bacağı kaz ayağı:)))))canım sevgiler ve mutlu hafta sonları
YanıtlaSil