Malzemeler
Yarım kilo fasulye2 adet yumurta
1 çay bardağı mısır unu
1 çay kaşığı tuz
kızartmak için sıvıyağ
Yapılışı
Fasulyenin kılçıklarını temizleyip haşlayın. Haşlanan fasulyelerin suyunu süzüp süzgeçe alın. Mısır ununu bir kaba dökün içine tuz katıp karıştırın. Fasulyeleri mısır ununa bulayıp sıvıyağ kızdırılmış teflon tavaya dizin. Fasulyeler kızarmaya başlayınca üzerine çırpılmış yumurtaları dökün. Yumurtalar pişince omleti çevirip diğer tarafınıda kızartın.
Naneciğim bu çok güzel yav,valla ben bayılırım fasülyeye burda olsa hepsini yemiştim:-)))(tabi iftardan sonra:-)))bu şekilde yapıldığını ilk kez gördüm ama deneyeceğim mutlaka.eline sağlık nane şekeri.sevgilerimle...
YanıtlaSil