Malzemeler
4 adet muz
1/2 limon suyu4 adet muz
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 su bardağı krema
1 paket vanilya
Yapılışı
Muzların kabuklarını soyup limon suyuyla birlikte çatalla ezerek püre haline getirin. Kremayı pudra şekeriyle birlikte mikserde 5 dakika çırpın. Vanilyayı ve muz püresini kremaya ekleyip karıştırın. Karışımı buzluğa koyun. 2 saatte bir buzluktan çıkarıp mikserle 5 dakika çırpın. Bu işlemi 2 kere daha tekrarlayın. Yemeden 5 dakika önce buzluktan çıkarın. İstediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
kokuları duydumda geldim canım..pizzamı diyeyim tatlımı ne istersem var..
YanıtlaSilellerine sağlık..
ellerinize sağlık çok pratik ve çok güzel görünüyor sevgiler
YanıtlaSildondurma denenecekkk
YanıtlaSilellerine sağlık
sevgiler
Ne güzel süslemişsin,ellerine sağlık...
YanıtlaSilSerin serin,afiyet olsun..
selam,
YanıtlaSilne güzel görünüyorlar
ellerine sağlık.
sevgilerimle
Ellerine saglik canim
YanıtlaSilSevgilerimle.....